Főoldal / Tömörfa asztalok

EDELHOLZ Tömörfa Asztalok

Tömörfa asztal különlegességek

Folyamatos fejlesztéseink és elsőosztályú alapanyag állományunk mára lehetővé tette, hogy egy újabb álmot valósítsunk meg. Ügyfeleink vágyainak megfelelően, bemutatjuk első, különleges minőségű tömörfa bútor kollekciónkat. Cégünk filozófiájának megfelelően, értékálló, eredeti magyar tölgyből készült étkezőasztalokat és kiegészítőket alkotunk, melyek tökéletes minőségi és esztétikai harmóniában állnak az általunk gyártott exkluzív fapadlókkal.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Tömörfa bútor kollekciók

EDELHOLZ Tölgyfa Bútorok

Tudnivalók a tervezéshez

Az EDELHOLZ első bútorkollekcióját a családi élet központi eleme, az étkezőasztal határozza meg. Kollekciónkat úgy állítottuk össze, hogy a design bútorok szerelmesei és a klasszikus formák kedvelői egyaránt megtalálják a számukra tökéletes darabot, és a hozzá passzoló kiegészítőket. Legkiválóbb alapanyagainknak köszönhetően gazdag méret- és felületválasztékot állítottunk össze mind az étkezőasztalok, mind a padok és ülőkék esetében. Célunk, hogy bútorainkkal is otthonába vigyük a természet közelségét, amely időről időre ámulatba ejti majd Önt és vendégeit.

Az EDELHOLZ tömörfa asztal különlegessége az anyagban rejlik

Akárcsak fapadlóinknál, tömörfa asztal családainknál is különleges figyelmet fordítunk arra, hogy a felhasznált alapanyagok kiemelkedően magas minőségűek legyenek. A magas standard megtartását, a lassan több mint negyed évszázados szakmai múltunknak, folyamatos fejlesztéseinknek és a tudatos erdőgazdaságból vásárolt, első osztályú tölgy állományunknak köszönhetjük. Az alapanyag-minőség számunkra felbecsülhetetlen értékű, hiszen egy valódi tömörfa asztal lelke az anyagban van. A tölgyfa meleget és harmonikus összhangot áraszt, erezetének játéka pedig életre kelti a felületet. Hogy a fából a maximumot kihozzuk, az üzemünkbe beérkező tölgyfa rönköket minden mozzanatában ellenőrzött, precíz szárítási és feldolgozási folyamatnak vetjük alá. Az így keletkezett fűrészáru legkiválóbb elemeiből készítünk tökéletes tömörfa asztalokat ügyfeleinknek.

Design asztal összeállítások az EDELHOLZ-tól

Első bútorkollekciónkban különös hangsúlyt fektettünk a design asztal variációkra. Így született meg a végtelen kombinációk világát elénk táró DIVERSO asztalcsalád. Jellemzője a kontrasztos anyaghasználat és az elegáns, megjelenésében kifinomult, olasz formavilág. A DIVERSO megalkotásával gyakorlatilag egy design asztal minikollekciót hoztunk létre, amelyben a nemesacél és acél asztallábak szabadon kombinálhatók a tömörfa asztallapokkal. A letisztult formavilágú lábakhoz, jelenleg kétféle éleldolgozású lap rendelhető, amelyek felületkezelése hat különböző árnyalatban választható. Így a dizájn asztalok szerelmesei egészen biztosan megtalálják a számukra legmegfelelőbb kombinációt. A DIVERSO étkezőasztalokat modern, fiatalos enteriőrbe ajánljuk.

Tömörfa étkezőasztal variációk klasszikus vonalvezetésben

Nem feledkeztünk meg azokról sem, akik egy teljes mértékben tömörfa étkezőasztal mellett döntenének. Tervezőink gondos odafigyeléssel álmodták meg azokat az asztalformákat, melyek a klasszikus, rusztikus vagy a természetesen semleges stílusban kialakított enteriőrökbe is kiválóan beilleszthetők. Ezek a tömörfa étkezőasztalok egyszerűségükkel és míves kidolgozásukkal nyűgözik le használóikat. Gondos megmunkálásukat mestereink keze munkájának köszönhetik, akik az első pillanattól az utolsóig kézzel formálják tökéletessé a hozzájuk került, válogatott fűrészárut, hogy az végül egy különleges tömörfa étkezőasztal formáját öltse.

Kreativitás a tömörfa asztallap éleldolgozása által

Bizonyos tömörfa asztallap típusok esetében, különösen a DIVERSO családban, lehetőség van a lap éleldolgozásának meghatározására. A hagyományosan kialakított élek szabályosak, az asztallappal derékszöget zárnak be, ami visszafogott, klasszikus megjelenést biztosít számukra. Ugyanakkor a természetes, rusztikus megjelenés kedvelőinek, és azoknak, akik a finom részletek rajongói, lehetőségük van természetes éleldolgozást kérni. Ebben az esetben, a tömörfa asztallapok széleit meghagyjuk gyalulatlanul, csupán hántolva. Az élek ennek köszönhetően különleges, hullámzó vonalat vesznek fel, ami friss, éllettel teli, természetes megjelenést biztosít a tömörfa asztallap számára.

Dizájn variációk az étkezőasztal felületkezelésében

Ahogy a tömörfa padló, úgy az étkezőasztal esetében is számos felületkezelési opciót biztosítunk termékeinkhez. A megfelelő színárnyalat kiválasztása az asztalok esetében éppoly jelentős, mint a padlóknál. Egy teljes étkező hangulatát meghatározhatjuk azzal, hogy egy világos vagy sötét felületet vagy éppen egy olyat választunk, amelynek az erezete túl domináns, vagy visszafogott. Döntés előtt érdemes számba venni, hogy milyen székeket szeretnénk választani az étkezőasztal mellé, az pedig milyen kárpitokkal, illetve lábbal érhető el. Könnyebb persze a választás azoknak, akik az asztalukhoz padot választanak kollekciónkból, hiszen ebben az esetben mind az asztal, mind a pad megkaphatja ugyanazt a felületkezelési módot.

Egy EDELHOLZ tárgyalóasztal mellett jó döntések születnek

Napjainkban az étkezőasztal és a tárgyalóasztal nem válik el egymástól olyan erőteljesen, mint régebben. Ezért a kollekciónkban elérhető asztalok száz százaléka kiváló választásnak bizonyul mind az otthon tereibe, mind a tárgyalóterembe. Bútoraink ergonomikus kiképzése és gazdag méretválasztéka mind a tárgyalóasztal, mind az étkezőasztal funkció betöltését segíti. Az elegáns vonalvezetés és a természetes erezet harmonikus párosát a minőségi kivitelezés teszi tökéletessé, amely megbízhatóságot és biztonságot sugároz. Ezek a tulajdonságok pedig elengedhetetlenek egy jó tárgyalóasztal esetében. A nemes tölgyfa, keménységének és tömör szerkezetének köszönhetően, generációkon át hűséges társa használójának, így garantált, hogy számos jó döntés meghozatalakor kiváló társra talál az EDELHOLZ tárgyalóasztalban.

Konferenciaasztal egyedi megrendelésre

Számos alkalommal merül fel az igény a kisebb konferenciák házon belüli lebonyolítására, amely konferenciaasztal nélkül rendkívül nehézkes. Kiváló faanyag állományunk és rugalmas, kézműves gyártókapacitásunk lehetővé teszi, hogy bizonyos asztaltípusokból egészen nagy méretű, akár 4 méter hosszú verziót is gyártsunk. Konferenciaasztalainkat ezért, amennyiben azok eltérnek a standard méretigénytől, megrendelésre készítjük. Ezeknek az egyedi megrendelésre készített asztaloknak az a különlegességük, hogy nincs bennük hosszanti irányú toldás, így esztétikailag egységes képet mutatnak. Amennyiben egyedi méretű konferenciaasztalra van szüksége, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

A tömörfa bútor ápolása

Akinek már van EDELHOLZ tömörfa padlója, az tudja, ápolása és tisztítása gyerekjáték, szerencsére nincs ez másképp bútorainkkal sem. Minden egyes asztallap magas minőségű növényi olajjal és wax-szal védett a szennyeződések és a nedvesség ellen. Ugyanakkor azért, hogy ez a védelem hosszú ideig fennmaradjon és örömét lelhesse termékünkben, fontos a vonatkozó utasítások betartása. Garantáljuk, tömörfa bútora hálás lesz a folyamatos ápolásért, Ön pedig évről évre gyönyörködhet az utánozhatatlan módon patinásodó termékeinkben. A legfontosabb tanácsunk, hogy a kiömlő folyadékok, különösen a savas, maró anyagok (bor, kávé, kóla, alkohol) a tömörfa felületen ne maradjanak hosszabb időn át. Ezen kívül, bútoraink tisztításához és ápolásához minden esetben az általunk ajánlott szereket alkalmazza, és semmi esetre se használjon általános tisztítószereket, mivel azok kárt tehetnek a természetes fafelületekben. Részletes leírást és ápolási útmutatást a tömörfa bútorokra vonatkozóan technikai adatok menüpontunk alatt talál.

Katalógus letöltése

Katalógus letöltése

Padló, parketta kiszállítás az alábbi megyékbe: Bács-Kiskun – Kecskemét, Baranya – Pécs, Békés – Békéscsaba, Borsod-Abaúj-Zemplén – Miskolc, Csongrád-Csanád – Szeged, Fejér – Székesfehérvár, Győr-Moson-Sopron – Győr, Hajdú-Bihar – Debrecen, Heves – Eger, Jász-Nagykun-Szolnok – Szolnok, Komárom-Esztergom – Tatabánya, Nógrád - Salgótarján, Pest – Budapest, Somogy – Kaposvár, Szabolcs-Szatmár-Bereg – Nyíregyháza, Tolna – Szekszárd, Vas – Szombathely, Veszprém – Veszprém, Zala - Zalaegerszeg