Főoldal / Natural / Colorado 1190 Svédpadló

Colorado 1190 Svédpadló

Ez az erős, gyönyörű rajzolatú fa enyhén strukturált felülettel készül, amelyet keféléssel, vagyis a fa pórusaink a megnyitásával érünk el. Diószínű olajos felületkezelésének hála színe modern, enyhén aranyló, rajzossága pedig igen gazdag.

Ez a svédpadlónk diószínű olajos felületkezelést kap.

Dekor Nr. 023

Válogatások

rusztikus

Rustic

A rusztikus válogatás mozgásba hozza a teret. A fa színgazdagsága, rajzolatának váltakozása igazán élettel teli és rusztikus hatást nyújt.

natur

Nature

Ez a minőségi osztály megőrzi a fa természetes hatását és eredetiségét, mégis a felületkezelésnek köszönhetően a rusztikus stílusnál valamivel nyugodtabb, egységesebb összképet sugároz.

szelekt

Select

Ennek az exkluzív válogatásnak színbeli és szerkezetbeli gazdagsága a legnemesebb padló jellemzője. A fa mintázatának és színeinek játéka harmóniát és nyugalmat áraszt.

Termékszerkezet

tomor

Tömör

Klasszikus felépítésű és gyártástechnológiájú fapadló, amelyet a tradicionális megoldások híveinek ajánlunk. Ezen tömör padlóink kiváló megoldást nyújtanak történeti enteriőrök felújításához és helyreállításához.

duplex

Duplex

Kétrétegű, Duplex svédpadló. Különlegesen vékony kialakítású fapadló, amely rendkívül alacsony beépítési magasság esetén nyújt minőségi megoldást.

triplex

Triplex

Egyedi gyártástechnológiával kivitelezett, minden rétegében minőségi tölgyfából készült, különösen erős fapadló, amely a legjobb választás padlófűtés használata esetén.

Termékszerkezet
Tömör Duplex Triplex
Vastagság
20 mm 10 mm  14 mm (20 mm)
Szélesség
140 / 160 mm 145 mm 140 / 160 / 240 mm
Hosszúság
500 - 2300 (2900) mm 1200 - 2100 mm 140 / 160 mm szélesség esetén:
1200 - 2100 (2400) mm
240 mm szélesség esetén:
1500 - 2100 (2400) mm

Alkalmas melegvizes padlófűtésre?

Alkalmas melegvizes padlófűtésre?

*

* fatechnikai sajátosságoktól (pl. hővezetési tényező) függően. Kérjük, egyeztessen szakértő kollégáinkkal!

** Egyedi igény szerint 20 mm vastagság lehetséges. Ekkor a termékszerkezet: 4-12-4 vagy 6-8-6 mm.

Letölthető adatlapok

Fektetés és rögzítés

A svédpadló lerakása műszaki szempontból történhet az újabb technológiáknak megfelelően beton aljzatra való ragasztással, esetleg speciális Elastilon szőnyegre történő úsztatott fektetéssel is. Mivel a helyszíni körülmények meghatározóak a lerakás technológiáját illetően, javasoljuk, hogy lerakás előtt kérje ki szakértő kollégáink tanácsát.

Kérjük, mindig tartsa be a fektetési útmutatóban foglaltakat. Kérdés esetén és szaktanácsadásért kérjük forduljon bizalommal hozzánk vagy kereskedőjéhez.

Ápolási útmutató

Ahhoz, hogy minőségi EDELHOLZ fapadlója tartósan szép maradjon és Ön sokáig örömét lelhesse benne, a svédpadló rendszeres, és mindenekelőtt megfelelő ápolást, tisztítást igényel.

Az ápolás helyes és szakszerű elvégzése garancia Önnek egy élethosszig tartó minőségi felület megőrzésére. A rendszeres ápolást svédpadlója évről évre patinásodva fogja Önnek meghálálni, éppen ezért kérjük, mindig tartsa be az ápolási útmutatóban foglaltakat.

Kérdés esetén, forduljon bizalommal hozzánk vagy szakkivitelezőjéhez, adott esetben kereskedőjéhez, akinél az EDELHOLZ fapadlót megvásárolta, hogy Ön teljes körű padlóápolási és tisztítási tanácsokat kaphasson.

Kapcsolódó termékek

Ajánlatkérés

Katalógus letöltése

Katalógus letöltése

Padló, parketta kiszállítás az alábbi megyékbe: Bács-Kiskun – Kecskemét, Baranya – Pécs, Békés – Békéscsaba, Borsod-Abaúj-Zemplén – Miskolc, Csongrád-Csanád – Szeged, Fejér – Székesfehérvár, Győr-Moson-Sopron – Győr, Hajdú-Bihar – Debrecen, Heves – Eger, Jász-Nagykun-Szolnok – Szolnok, Komárom-Esztergom – Tatabánya, Nógrád - Salgótarján, Pest – Budapest, Somogy – Kaposvár, Szabolcs-Szatmár-Bereg – Nyíregyháza, Tolna – Szekszárd, Vas – Szombathely, Veszprém – Veszprém, Zala - Zalaegerszeg