Főoldal / Magyar halszálka parketta / Pompei 1000 Magyar Halszálka Parketta

Pompei 1000 Magyar Halszálka Parketta

Bársonyos tapintású parketta, enyhén kefélt felülettel. A rendkívül finoman kitapintható tölgyfaerezet a különösen finom kefélési eljárás eredménye. Ez a felületkezelési mód megnyitja a fa pórusait és igazán élővé teszi a faparketta felszínét. Átható, lágyan barnás színét füstölési eljárásunknak és az oxidatív olajos felületkezelésnek köszönheti.

Magyar halszálka kivitelben a parketta lapok végeit 90°-os szögben vágjuk le, amellyel a hagyományos cikcakk fektetési mintát hozhatjuk létre.

Ez a faparkettánk enyhén strukturált, füstölt, oxidatív natúr olajos felületkezeléssel készül.


Dekor Nr. 004

Válogatások

rusztikus

Nature - Rustic

Egy életteli válogatás. A fa színgazdagsága, rajzolatának váltakozása igazán élettel teli és kellemes hatást nyújt.

szelekt

Select

Ennek az exkluzív válogatásnak színbeli és szerkezetbeli gazdagsága a legnemesebb padló jellemzője. A fa mintázatának és színeinek játéka harmóniát és nyugalmat áraszt.

Termékszerkezet

tomor

Tömör

Masszív, tradicionális parketta, amely egyetlen anyagból készül. Hiánypótló hagyományos megoldása a klasszikus parketták kedvelőinek és a műemléki felújítást végzőknek.

triplex

Triplex

Ez, a minden rétegében minőségi tölgyfából készült halszálka a legmodernebb igényeket is kiszolgálja, hiszen szerkezete különösen erős, és akár padlófűtésre is fektethetjük.

Termékszerkezet
Tömör Triplex
Vastagság
20 mm 14 mm
Szélesség
100 / 125 mm 100 / 125 / 140 mm
Hosszúság
100 mm szélesség esetén: 600 mm
125 mm szélesség esetén: 750 mm
100 mm szélesség esetén: 600 mm
125 mm szélesség esetén: 750 mm
140 mm szélesség esetén: 840 mm

Alkalmas melegvizes padlófűtésre?

Alkalmas melegvizes padlófűtésre?

Letölthető adatlapok

Fektetés és rögzítés

AZ EDELHOLZ halszálka parketták lerakása műszaki szempontból történhet az újabb technológiáknak megfelelően beton aljzatra, illetve vakpadlóra történő ragasztással. Mivel a helyszíni körülmények meghatározóak a lerakás technológiáját illetően, javasoljuk, hogy lerakás előtt kérje ki szakértő kollégáink tanácsát.

Kérjük, mindig tartsa be a fektetési útmutatóban foglaltakat. Kérdés esetén és szaktanácsadásért kérjük forduljon bizalommal hozzánk vagy kereskedőjéhez.

Ápolási útmutató

Ahhoz, hogy minőségi EDELHOLZ tölgyfa parkettája tartósan szép maradjon és Ön sokáig örömét lelhesse benne, a parketta rendszeres, és mindenekelőtt megfelelő ápolást, tisztítást igényel.

Az ápolás helyes és szakszerű elvégzése garancia Önnek egy élethosszig tartó minőségi felület megőrzésére. A rendszeres ápolást parkettája évről évre patinásodva fogja Önnek meghálálni, éppen ezért kérjük, mindig tartsa be az ápolási útmutatóban foglaltakat.

Kérdés esetén, forduljon bizalommal hozzánk vagy szakkivitelezőjéhez, adott esetben kereskedőjéhez, akinél az EDELHOLZ halszálka parkettát megvásárolta, hogy Ön teljes körű padlóápolási és tisztítási tanácsokat kaphasson.

Kapcsolódó termékek

Ajánlatkérés

Katalógus letöltése

Katalógus letöltése

Padló, parketta kiszállítás az alábbi megyékbe: Bács-Kiskun – Kecskemét, Baranya – Pécs, Békés – Békéscsaba, Borsod-Abaúj-Zemplén – Miskolc, Csongrád-Csanád – Szeged, Fejér – Székesfehérvár, Győr-Moson-Sopron – Győr, Hajdú-Bihar – Debrecen, Heves – Eger, Jász-Nagykun-Szolnok – Szolnok, Komárom-Esztergom – Tatabánya, Nógrád - Salgótarján, Pest – Budapest, Somogy – Kaposvár, Szabolcs-Szatmár-Bereg – Nyíregyháza, Tolna – Szekszárd, Vas – Szombathely, Veszprém – Veszprém, Zala - Zalaegerszeg